Hafif Çelik Panel Sistemi Teknolojisi

Her geçen gün artan dünya nüfusunun, uygun fiyatlı yaşam alanı ihtiyacı daha hızlı büyüyor, ancak inşaat maliyetleri de bunun ile birlikte artmaya devam ediyor ve giderek azalan deneyimli ustalar sorunu ortaya çıkıyor. Hızlı, basit, ekonomik ve sürdürülebilir bir çözüm gerekli. Arkitech'in Hafif Çelik Panel Sistemi teknolojisi uygun ve sürdürülebilir bir çözümdür. Arkitech, tasarım ve üretim yazılımından panel sistemlerine ve yerinde devreye alma ile eğitime kadar tam bir Hafif Çelik Panel Sistemi teknolojisi sunar.

Arkitech, soğukta şekillendirilmiş çelik olarak da bilinen Hafif Çelik Panel Sistemi teknoloji lideridir olarak, inşaat sektörünün mevcut zorluklarını anlayarak, kapsamlı ve işlevli bir Hafif Çelik Panel Sistemi teknolojisini sürekli olarak geliştirilmesi yönünde dünya çapında geleceğin sürdürülebilir inşaat endüstrisi için bir çözüm sunmaktadır. Teknik olarak tasarımının sorunsuz entegrasyonu, detaylandırma, zaman kazandıran üretim ve basitleştirilmiş montajı, esnek ve tasarım odaklı teknolojinin önemli ayaklarından biridir. Kullanıcı, yapısal doğruluğundaki artıştan, azalan işçilik maliyetlerinden ve nihayetinde hızlandırılmış inşaat süresinden faydalanmaktadır.

Hafif Çelik Panel Sistemi, ortalama olarak metrekareye 20 ile 30 kg çelikten oluşan yüksek mukavemeti ve düşük ağırlığı nedeniyle, örneğin artan açıklık ve çeşitli dış mimari tasarım ile muazzam esneklik sağlayan yenilikçi ve güvenilir bir yapı teknolojisidir. Hafif Çelik Panel Sistemi binasının yapısı, bir Arkitech Makinesi kontrolü ile otomatik olarak oluşturulan ve işlenen, ayrı ayrı üretilmiş çelik profil elemanlarından oluşur.

Paylaş

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn